Let op: Deze website komt binnenkort te vervallen. Ga voor alle informatie over Treant Zorggroep naar onze nieuwe website www.treant.nl

RSS  RSS
Zoeken:     
 
Leesbaarheid: Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Welkom bij het Refaja

Ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe, vormt samen met het Scheper in Emmen en Bethesda in Hoogeveen het ziekenhuis van Treant Zorggroep. Treant Zorggroep levert zorg vanuit 3 ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal.

Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Het Refaja heeft ook een polikliniek in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade te Veendam. U kunt daar terecht voor consulten van de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie en longgeneeskunde.

Vind uw weg in het ziekenhuis met deze interactieve plattegrond:


zorgportaal
Log in & maak online een afspraak.
Portaalinformatie In verband met onderhoudswerkzaamheden aan het zorgportaal, kunt u geen online afspraken maken op donderdag 15 september van 20.00 tot vrijdag 16 september 21.00 uur

Patiëntenonderzoek Treant Zorggroep

Bent u opgenomen geweest in Refaja? Dan kunt u worden uitgenodigd voor een patiëntenonderzoek over uw ervaringen tijdens en rondom uw opname in het ziekenhuis. Wie is geselecteerd krijgt hierover een brief thuisgestuurd.

In opdracht van Treant Zorggroep voert MediQuest, een onafhankelijk onderzoeksbureau, het onderzoek uit. Meer informatie hierover vindt u op www.ervaringmetziekenhuis.nl en op onze website.

Het laatste nieuws

Ga voor het laatste nieuws van Refaja en de andere ziekenhuislocaties van Treant naar de website van Treant Zorggroep.


Bekijk ons kwaliteitsvenster