RSS  RSS
Zoeken:     
 
Leesbaarheid: Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Welkom bij het Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiënt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.

Het Refaja heeft ook een polikliniek in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade te Veendam. U kunt daar terecht voor consulten van de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie en longgeneeskunde.

Vindt uw weg in het ziekenhuis met deze interactieve plattegrond:


zorgportaal
Log in & maak online een afspraak.
Portaalinformatie »

Het laatste nieuws

“Hij ziet er goed uit, Maaike.” Gipsverbandmeester Ingrid Brouwer is tevreden over de enkel van haar eerste patiënt. Samen met collega Ida Mooibroek runt ze de gipskamer van het Refaja ziekenhuis.
Op maandag 14 april kreeg het Refaja ziekenhuis een cheque ter waarde van 1046 euro voor de aanschaf van een baby reanimatiepop. Deze zal worden ingezet voor reanimatietrainingen voor diverse medewerkers.
Op zaterdag 17 mei 2014, de Nationale Huidkankerdag, openen de dermatologen van het Refaja ziekenhuis hun deuren.
Patiënten met spataderen (varices) zijn in het Refaja ziekenhuis aan het juiste adres. Het ziekenhuis garandeert een vlotte doorstroming én beschikt over de zogeheten VNUS-techniek, waarmee spataderen snel en pijnloos worden behandeld.
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wil je meer weten over de Kinderafdeling van het Refaja, klik dan hier.