RSS  RSS
Zoeken:     
 
Leesbaarheid: Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Welkom bij het Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiënt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.

Het Refaja heeft ook een polikliniek in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade te Veendam. U kunt daar terecht voor consulten van de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie en longgeneeskunde.

Vindt uw weg in het ziekenhuis met deze interactieve plattegrond:


zorgportaal
Log in & maak online een afspraak.
Portaalinformatie »

Het laatste nieuws

Op zaterdag 17 mei 2014, de Nationale Huidkankerdag, openen de dermatologen van het Refaja ziekenhuis hun deuren.
Patiënten met spataderen (varices) zijn in het Refaja ziekenhuis aan het juiste adres. Het ziekenhuis garandeert een vlotte doorstroming én beschikt over de zogeheten VNUS-techniek, waarmee spataderen snel en pijnloos worden behandeld.
Op dinsdag 15 april van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de fibromyalgie patiëntenvereniging (FES) een inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis.
De cardiologen van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal en huisartsen uit het verzorgingsgebied starten per 1 april met een snellere werkwijze voor het beoordelen van een hartfilmpje (ECG) door de cardioloog.
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wil je meer weten over de Kinderafdeling van het Refaja, klik dan hier.