RSS  RSS
Zoeken:     
 
Leesbaarheid: Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Welkom bij het Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiënt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.

Het Refaja heeft ook een polikliniek in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade te Veendam. U kunt daar terecht voor consulten van de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie en longgeneeskunde.

Vindt uw weg in het ziekenhuis met deze interactieve plattegrond:


zorgportaal
Log in & maak online een afspraak.
Portaalinformatie »

Het laatste nieuws

Op 1 september opent het Refaja ziekenhuis een speciaal spreekuur voor diabetespatiënten met voetproblemen; de diabetische voetenpoli.
Hoe ruimdenkend we in Nederland ook zijn, sommige onderwerpen zijn bijna onbespreekbaar. Want of het nu gaat om ontlastingsverlies, anale pijn of aambeien, met deze klachten loop je niet te koop.
Op maandag 1 september organiseert de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten (NVVR) De Wervelkolom een inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. Wie op zoek is naar meer informatie over rug- en nekpijn, wil praten met een lotgenoot of een steuntje in de rug kan gebruiken, is deze middag van harte welkom.
Bekijk ons kwaliteitsvenster
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wil je meer weten over de Kinderafdeling van het Refaja, klik dan hier.