RSS  RSS
Zoeken:     
 
Leesbaarheid: Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Welkom bij het Refaja

Het Refaja ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Stadskanaal, op de grens van Groningen en Drenthe. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal, de patiënt staat voorop. Kenmerkend zijn de dynamiek en de grote betrokkenheid en empathie waarmee onze medewerkers hoogwaardige zorg verlenen. Het Refaja staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd. Zodat patiënt en medewerker zich op hun gemak voelen in het ziekenhuis.

Het Refaja heeft ook een polikliniek in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade te Veendam. U kunt daar terecht voor consulten van de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie en longgeneeskunde.

Vindt uw weg in het ziekenhuis met deze interactieve plattegrond:


zorgportaal
Log in & maak online een afspraak.In verband met onderhoudswerkzaamheden aan het zorgportaal, kunt u geen online afspraken maken op donderdag 3 juli van 18.00 – 19.00 uur.
Portaalinformatie »

Het laatste nieuws

De computer- en telefoonstoring is gelukkig weer verholpen. Het Refaja ziekenhuis kan de zorgprocessen weer continueren. De patiënten van wie vanochtend de afspraak niet door kon gaan, worden gebeld voor een nieuwe afspraak. Deze afspraken kunnen naar verwachting binnen een week weer gepland worden.
Het Refaja heeft vanaf vanmorgen (21 augustus) een computer- en telefoonstoring. Er is een opnamestop en er worden geen operaties verricht. De bewakingsapparatuur van opgenomen patiënten werkt gewoon. De patiëntveiligheid is niet in gevaar. Er is een oplossing voorhanden, maar dat vraagt enige tijd. We hopen dat de storing in de loop van de ochtend wordt verholpen. De hulpinstanties zijn geïnformeerd. Voor meer informatie volg twitter en de website. Het ziekenhuis is telefonisch niet bereikbaar.
Uitgebreide voorlichting, een nieuwe operatietechniek, gerichte pijnbestrijding en revalidatie op maat. Deze ingrediënten leiden tot een vlot en vaak volledig herstel na een knie- of heupoperatie.
Bekijk ons kwaliteitsvenster
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wil je meer weten over de Kinderafdeling van het Refaja, klik dan hier.