RSS  RSS
Zoeken:     
Startpagina \ Bezoekers \ Contact met de patiënt
Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Contact met de patiënt

Post
Post voor de patiënt kan het beste als volgt worden geadresseerd:

Naam patiënt
Refaja ziekenhuis
Naam afdeling + kamernummer
Postbus 109
9500 AC Stadskanaal

Bellen
De patiënt kan, wanneer gewenst, gebruikmaken van zowel de telefoon als televisie. Hiervoor krijgt de patiënt een chipstrip die gevuld kan worden met een bepaald bedrag. Indien uw familielid of naaste hiervoor heeft gekozen kunt u de patiënt ook bellen op zijn/haar kamer. Hiervoor is dan een nummer beschikbaar dat rechtstreeks vanaf buiten te bereiken is. De patiënt is vanaf 7.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze uren is de patiënt uitsluitend via de receptie of de afdeling te bereiken.

In verband met eventuele schade aan apparatuur die kan ontstaan bij het gebruik van een mobiele telefoon is het gebruik daarvan op bepaalde afdelingen niet toegestaan. Indien dit verbod geldt dan staat dit duidelijk op de afdeling aangegeven.

Ziekenhuisplanner
Met behulp van de website ziekenhuisplanner.nl kunt u op eenvoudige wijze, via een gezamenlijke online agenda, ziekenhuisbezoeken plannen en informatie delen met familie, vrienden en kennissen.

ziekenhuisplanner

Gebruikers van Ziekenhuisplanner.nl zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van hun account op Ziekenhuisplanner.nl. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van Ziekenhuisplanner.nl ligt bij Ziekenhuisplanner.nl BV.


bellen
   
   
Mail dit artikel
Mail dit artikel
Print deze pagina
Print deze pagina
Terug naar boven
Terug naar boven
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Klik hier voor een overzicht van de bezoektijden van het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wilt u de patiënt bellen of een kaartje sturen? Klik dan hier