RSS  RSS
Zoeken:     
Startpagina \ Bezoekers \ Voorzieningen
Tekengrootte normaal Tekengrootte groot Tekengrootte extra groot

Voorzieningen

Restaurant
In de centrale hal van het ziekenhuis vindt u een petit restaurant en een winkel waar patiënten en bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje, het kopen van kranten, cadeautjes enz.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.30 – 20.00 uur
Weekends en feestdagen 10.00 – 20.00 uur
Bij zomerse temperaturen is het mogelijk om gebruik te maken van het terras.

Vrijwilligers
In het Refaja ziekenhuis helpen diverse vrijwilligers u graag. De gastheren en gastvrouwen op de begane grond begeleiden u naar de afdeling of wijzen u de weg. Op dinsdagochtend kunt u bibliotheekvrijwilligers tegenkomen die met een boekenkar de afdelingen langs gaan. De kerkdienstvrijwilligers zorgen ervoor dat patiënten die daar behoefte aan hebben, bij de kerkdienst op zondag aanwezig kunnen zijn.

Cadeauservice
Bent u niet in de gelegenheid om persoonlijk op bezoek te komen om iemand beterschap te wensen of te feliciteren met de geboorte van een baby? Dan kunt u een cadeau sturen via de webwinkel Kado-service.nl
De webwinkel heeft een gevarieerd aanbod cadeaus voor volwassenen en kinderen. Van fotolijstjes, speelgoed en grappige gadgets tot toilettasjes en verzorgingsproducten. Ook is het mogelijk om een vrolijke ballon of knuffel te laten bezorgen.

Hoe werkt het?
Ga naar www.kado-service.nl en zoek een cadeau uit.
Bij het afronden van de bestelling kunt u een gratis, bijpassende kaart uitkiezen waar u uw persoonlijke boodschap op kunt zetten.
Kado-service.nl zorgt ervoor dat uw geschenk feestelijk wordt ingepakt.
Cadeaus die op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur zijn besteld en betaald, worden de volgende dag bezorgd. U kunt betalen via iDeal of bankoverschrijving.

Andere webwinkel?
Een cadeau bestellen bij een andere webwinkel kan natuurlijk ook. Belangrijk voor iedereen die een cadeau wil laten bezorgen bij een patiënt in het Refaja ziekenhuis: vergeet niet om naast de naam van de geadresseerde ook de verpleegafdeling en het kamernummer te vermelden!

Het Internetcafé
Het Internetcafé bevindt zich op de eerste verdieping. Hier bestaat voor zowel patiënten als bezoekers de mogelijkheid om te internetten. Daarnaast is de ruimte ook in gebruik als wachtruimte.

Ziekenhuisplanner
Met behulp van de website ziekenhuisplanner.nl kunt u op eenvoudige wijze, via een gezamenlijke online agenda, ziekenhuisbezoeken plannen en informatie delen met familie, vrienden en kennissen.

ziekenhuisplanner

Gebruikers van Ziekenhuisplanner.nl zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van hun account op Ziekenhuisplanner.nl. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van Ziekenhuisplanner.nl ligt bij Ziekenhuisplanner.nl BV.

Kunst in het Refaja
Het Refaja ziekenhuis probeert voor patiënten en bezoekers het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Hierbij is ook het interieur van het ziekenhuis van belang.
Om de gangen en wachtruimten in het ziekenhuis een zo fraai mogelijk uiterlijk te geven worden de wanden in deze ruimten voorzien van kunst.
Met deze kunstexposities bereiken we, naast dit patiëntgerichte doel, tevens dat diverse kunstenaars de gelegenheid krijgen om hun werk te tonen aan een breed publiek.
Voor een overzicht van de exposities, klik hier.

Mail dit artikel
Mail dit artikel
Print deze pagina
Print deze pagina
Terug naar boven
Terug naar boven
 
 
Wanneer ben ik aan de beurt? Klik hier voor een overzicht van de wachttijden in het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Klik hier voor een overzicht van de bezoektijden van het Refaja Ziekenhuis.
 
 
Wilt u de patiënt bellen of een kaartje sturen? Klik dan hier